Medaljer och nederlag !

År 2014 SM i pimpelfiske blev en härlig upplevelse, över 600 deltagare som kvalat in via Distriktmästerkap där endast 15% i seniorklasserna går vidare till SM, bara att vara där är en bedrift !

(null)
För min egen del var det en total taktisk katastrof att stanna i startområdet i början, för att göra denna historia kort så slutade jag 4 km därifrån med skapligt fiske under en stund, min gode fiskekamrat Jesper Dyberg gjorde dock rätt val under sista timmen och tog ett silver, marginalerna är små ibland.

Själv känner jag faktiskt att jag får vara nöjd med en 20:e plats med tanke på inledningen.
Supergrattis dock till Anna Mattsson och Linus Axelsson från min klubb som tog guld och silver och kommer representera Sverige på Nordiska Mästerskapen i Sveg om tre veckor.

(null)

<img src=”http://www.rapalaproguide.se/wp-content/uploads/2015/02/IMG_1885-0.jpg” alt=”(null)” class=”alignnone

(null)
Samtidigt stort grattis till segraren Leif Lothström från Hälsingland som numera finns i klubben med chans att bli den enda som har tre guld i herrsenior.
Under söndagen avgjordes lag-SM där vi hade en bra inledning men tuppade av mot slutet, vi slutade åtta med 17,1 kg och segrarna 19,7 kg, knallhårt !
Har haft många frågor nu under helgen angående olika blad till Novan när det gäller Race eller Original, mitt tips är att ni måste prova er fram och känna efter vad ni orkar med.
Syns !

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide