Enorm stavas det 

Hej alla, för ett par timmar sedan fick jag ett samtal från mina gäster från Växjö, vi har fått en stor torsk sa dom. Hur stor då? Frågade jag. Vi vet inte vad den väger men den är 160 cm lång. VAD?? Sa jag. Den är enormt stor… Samtalet flöt fram och tillbaka. Vi har dokumenterat den efter bästa förmåga med längd och bilder. Den fångades utanför campen här på söröya på ett ställe som heter Reis, fångstdjup ca:60 meter. Redskapen som används hade dom hyrt av oss och det var en Tekota 600 rulle och ett Antares spö. Samt en ROSA STORMJIGG twist tail på 385 gram. Jag tror att detta är en av dom största sommar torskar som är tagen på spö. Vikten var på 2 olika vågar 35 kg. En ENORM sommar fisk som säkert närmat sig en vikt på mellan 45 och 50 kg under leken. Stort Grattis till en dröm fisk. 

Comments

Kommentarer