Spinnfiskepremiären avklarad bland isflaken!

Nyligen blev det spinnfiskepremiär på gädda, och bra gick det! Fisket var dock gaska segt, men fisk fick vi! Eric lyckades bäst med en lång men smal fisk, se bild! 

Nyligen blev det vårfiskepremiär för undertecknad och med kompisen Eric, och bra gick det! Vi körde några timmars spinnfiske från Erics båt (och i hans hemmavatten), och kunde konstatera att fisken var trög! Dessutom kunde vi inte fiska där vi planerat då det var på tok för mycket is fortfarande, men några platser funkade bra för oss! Fisken som vi hittade var efter  en långvass, vilket var väntat då det även brukar nappa helt okey där! Vi blandade en del med betena, men ett bete som jag upplevde hetare var nya Rapala Peto vilket jag tror kommer att bli en ny superfavorit för min egen del (ett måste i mina boxar känner jag spontant)! Den simmar jättefint och samtidigt vaggar kroppen förföriskt! Sen vill jag passa på att tipsa om superfina nyheten Rapala Super Shadow Rap, samt Rapala Scoop vilka alla tre kommer att få mycket fisketid för min egen del! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens och sommarens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår såklart som vanligt! Välkomna ombord, och ”skitfiske” på er!! :-)

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (oftast bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

Comments

Kommentarer