Stekande sol och trevligt gäddfiske!

Nyligen hade jag några gäster i båten på gäddfiske, och bra gick det! Vi hade i princip helt vindstilla väder hela tiden, men vi drog ett gäng gäddor ändå!

Nyligen hade jag gästerna Ola, Mikael och Fredrik i båten på gäddfiske, och bra gick det! Vi siktade på gädda trots att förutsättningarna inte var dom bästa med stekande het sol och vindstilla väder, men napp fick vi ändå! Fläckvis var det ökendött på vissa platser, men på andra platser så nappade det bra istället! Grabbarna kämpade på bra, och fiskade även riktigt bra vilket var kul att se! Sista fiskeplatsen när det var dags att avrunda fiskedagen gav dagens bästa fisk (se bild), och var en fin gädda vilken knep en Seeker Shad på 2 meters djup! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens och sommarens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår såklart som vanligt! Välkomna ombord, och ”skitfiske” på er!! :-)

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (oftast bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

 

Comments

Kommentarer