6 st sköna havsöringar landade!

Nyligen hade jag ett grymt bra och trevligt havsöringsfiske i skärgården, och bra gick det! Jag hade två gäster i båten, och totalt landade dom 6 st fina havsöringar på över 55 cm! 

Nyligen hade jag två gäster i båten på havsöringsfiske, och bra gick det! Vi började dagen med ett segt fiske, men på en kant så lossnade fisket rejält för oss. Vi hade många kontakter, hugg…. och så landade vi 5 st snabba havsöringar på platsen blixtsnabbt – helt galet! Vi gjorde kanske 10-15 kast fördelat på dom fem fiskarna, så det var en galen huggperiod (rena ketchupeffekten), och som tur var så blev det bra fördelat på fiskarna för mina gäster! Efter den fiskebravaden så drog vi vidare och hade segt fiske tills vi hade en plats kvar, och även där drog vi ytterligare en havsöring till vilket var en skön avslutning! Totalt landade vi 6 st havsöringar över 55 cm, vilket är galet bra om jag får säga det själv! Vi blandade ganska mycket med beten, och ett bete som fick jobba hårt var Rapala Minnow Spoon som är i mina ögon ett kanonbete på havsöring (och gädda)! Några fenklippta fiskar fick åka med hem, men alla med fettfena släppte vi åter till sitt rätta element! Killarna som var mycket duktiga fiskare, drog sina första havsöringar någonsin på riktat fiske, vilket var extra kul då de testat flera ggr tidigare. En havsöring hade de dock fått som bifångst på gäddfiske vill jag minnas! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens och sommarens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår såklart som vanligt! Välkomna ombord, och ”skitfiske” på er!! :-)

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. Fiskarna fångades i den ordningen som bilderna presenteras, med den översta som första fångstfisk…

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (oftast bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

Comments

Kommentarer