Fin havsöring landad igen på guidning

Nyligen hade jag några kunder från Rospiggen.se på havsöringsfiske, och bra gick det! Vi hade 3-4 kontakter, varav vi landade en av havsöringarna som var en fin fisk!

Nyligen hade jag Rospiggen.se i båten på havsöringsfiske, och bra gick det! Vädret var på förmiddagen lite mulet, men sen när solen sprack fram så kändes det hett! Dock hade vi svaga vindar vilket helt klart påverkade huggvilligheten då vi mest hade efterföljare etc, men en öring tjonga på stenhårt när gästen Yngve fick ett perfekt kast intill en brygga! Rapala Minnow Spoon var dagens bete, men i en gammal utgången färg. Ett tips är när dom tjurar som den här dagen att öka på farten på betet, det kan ibland löna sig! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens och sommarens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår såklart som vanligt! Välkomna ombord, och ”skitfiske” på er!! :-)

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (oftast bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

Comments

Kommentarer