Lyckad guidning med många gäddnapp

Nyligen hade jag en kul gäddfiskeguidning, och bra gick det! Gästerna som inte fiskat tidigare fiskade jättebra, och drog fina fiskar…

Nyligen hade vi en härlig guidning med två båtar på gädda, och bra gick det! Jag var co-guide åt Micke Boetge den här dagen, och fisk fick vi alla! Vi fick ganska många napp, och utan tvekan fiskade en Rapala X-Rap Jointed Shad bäst i min båt! Jointed Shad är en grymt bra wobbler som är ledad och simmar jättefint, fiskas  lämpligast på hyfsat grunt vatten men det går utmärkt att trolla gös med den också! Wobblern rekommenderas varmt, och är ett givet val i mina boxar både på privat fiske samt på mina guidningar! Kul var att gästerna som inte fiskat tidigare fiskade jättebra när dom väl blivit bekväma med utrustningen (superkul att se)! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens och sommarens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår såklart som vanligt! Välkomna ombord, och ”skitfiske” på er!! :-)

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (oftast bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

Comments

Kommentarer