Seeker Jerk, kungen på stengrynnan!

Nu när gäddorna lekt klart och börjar söka sig ut ur lekvikarna är stengrynnor heta ställen att söka gädda på.

Fiskar du i karga skogsjöar och hittar en grynna med undervattensvegitation är detta ett ställe jag absolut hade fiskat. Gäddor vill gärna ha någonstans att gömma sig för att sedan attackera sitt byta.

På sådan platser funkar Storms Seeker Jerk fantastiskt bra. Seeker Jerk är ett gummibete med hård kropp. Jerka/Twitcha den några gånger för att sedan göra ett hårdare Jerk uppåt så den bryter ytan har funkat grymt för mig. Just plasket i ytan har irriterat en del gäddor till hugg tror jag. Seeker Jerk går att jerka eller bara veva. Jerkar du Seeker Jerk med den kortare högre tailen går den mycket sida till sida med livlig gång och uppehåller sig där du vill fiska av under lång tid och till slut kan inte gäddan hålla sig längre! PANG!

Andra gånger har det funkat bäst att bara veva den! Ett grymt effektivt bete som kan fiskas på många sätt och får en annan gång beroende på om du använder den kortare högre eller den smalare längre tailen.

Senaste passet högg denna meterfisk på min Seeker Jerk!

Här kan du se Mathias Holgersson säga några ord om Seeker Jerk !

Storm Seeker Jerk, den övre med den kortare högre tailen och en med den längre smalare!Köper man en Seeker Jerk ingår en av varje!

Två grymma beten under efterleksfisket! Seeker Jerk och X-Rap Peto! Den övre gav mig en 100cm+ fisk senaste turen!

Ut och njut!

Skitfiske!

Comments

Kommentarer

Om Andreas Ingrids