Lyckad svensexa med ”gammelgädda”!

Nyligen hade jag en svensexa i båten med hela 7 st gäster ombord, och bra gick det! Vädret var strålande fint liksom fisket, varav vi även landade en ”gammelgädda”…

Nyligen hade jag en skön svensexa med hela 7 st gäster ombord i båten (nytt kundrekord i båten), och bra gick det! Jag har aldrig tidigare haft så många gäster i båten samtidigt som fiskat, men det gick över förväntan bra måste jag säga! Fyra herrar fiskade i fören på båten, och tre fiskade i aktern på båten samtidigt, och trots så många gäster så gick det jättebra att fiska så många gäster samtidigt! Kunderna önskade att få fiska hela gruppen i en och samma båt tillsammans, och givetvis ordnade jag detta! Vi drog en drös gäddor (bla ett 4-hugg), och den bästa (och sista) gäddan var en praktfisk med god marginal över metern. Vi fick gäddorna på ganska grunt vatten (1,5-4 meter), och bäst fiske hade vi med Rapalas nya Super Shadow Rap som vi fiskade hyfsat snabbt, men även Rapala Scoop kändes het!  Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens och höstens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår såklart som vanligt! Välkomna ombord, och ”skitfiske” på er!!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (oftast bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

Comments

Kommentarer