Test GoPro3

Har precis uppdaterat mig och köpt nya Gopro 3 Black Edition. Och igår fick jag chansen att testa den lite inför den stundande Norgeresan nu på onsdag. Min grabb ville i igår söndag pimpla abborre och han hann bara ner med pirken i första hålet så small en på en fisk som han trodde var en stor abborre. Nu gällde det att snabbt leta reda på kameran, borra ett hål vid sidan av hans och sen ner med kameran under isen. Men det visade sig ganska snart när jag fått ner kameran att det inte var någon abborre för när jag tittade på skärmen i iPhonen så såg jag att det var en liten gädda.
Den nya GoPro3 är betydligt bättre än de tidigare modellerna bla för den är mindre, lättare, mer kraftfull och dessutom har den inbyggt wifi. Det gör att det blir väldigt smidigt att hantera om man laddar ner GoProappen och installerar den i en smartphone. Man kan man då ansluta telefonen till kamerans wifi och man kan se på skärmen vad man filmar, det går även att styra kamerans olika funktioner. Jag kan tillägga att det inte fungerar så bra med wifi kopplingen när man stoppar ner kameran under vattnet den tappar då av och till kontakten med telefonen.
Här är ett kort klipp när Felix får en gädda med en filmsekvens under isen.

_MG_1263

Mer info om Gopro3

 

Comments

Kommentarer

Om Stefan Källström