50:e Venjanspirket !

20130331-200022.jpg

När man är fanatisk tävlingspimplare som jag är måste man som alla idrottsmän ha vissa mål i sitt utövande. Jag hade som mål i morse att försöka vinna Venjanspirket återigen och speciellt då man hade jubileum.

Egentligen hade jag bestämt mig för att stanna i starten då jag åkte på en rejäl förkylning igår, men när jag väl stod där så bar det iväg !

Har tävlat på denna sjö många gånger men valde en plats som jag inte varit på sedan 10 år tillbaka. Hittade små abborrar som nappade fort i början och valde att stanna kvar. Jag körde med en 40mm helbrons vertikalpirk med en trekrok i stl 14 som färgats med svart epoxilim med en orange huggpunkt längst ned, sedan agnade jag med ett klassiskt bra pimpelbete…..abborröga!

Min vikt på 8870 gr räckte till seger denna dag och jag är jäkligt stolt.

Prova abborröga nästa gång på kroken om ni har huggvilliga abborrar i hålet!

Hae’t Gött !

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide