Norgefisket & stor sandskädda

Halloj! Nu har jag varit hemma flera dagar från våran sköna Norgeresa – och ville bara skriva några rader om framförallt första dagens fiske då stormen hindrade oss från att fiska torsk ute på havet..

Sandskädda, inte långt från Norskt rekord..Yes, Som sagt det blåste kraftigt den första dagen, och då de andra valde pimpelfiske efter röding på sjöarna så var vi 4 man som åkte ut på ”pillemete” kustnära i den hårda sjön. Henrik stod för tacklen, och betet var räka. Vi drog ett ganska stort gäng sandskäddor, och flera var t.o.m över det svenska rekordet. Själv hade jag turen att passera kilosgränsen med toppfiskar på 1,110 kg samt en rackare på 1,120 kg – med andra ord riktiga jättar för fiskarten! Några lokala guider menade att det inte var fiskar långt från det norska rekordet, vilket såklart var superkul. Jag fiskade med Shimano Steve Starling TLD (klass 8-15 kg) samt med en Shimano Tekota 600 rulle laddad med Sufix 832 linan – en helt underbar kombination. Mer info och en större fiskerapport finns på min hemsida: www.fishguide.se

Jag vi även passsa på att TACKA framförallt Normark samt Jesper Norell och Fredrik Nordensson för en fantastiskt häftig fiskeresa! Jag passar självklart även på att tacka resten av Rapala Proguide gänget också, det var kanon grabbar – tack för en superskön resa! ”Skitfiske på er” – som man säger…

Fiskehälsningar, Micke Puhakka 0708-722733 Länk: www.fishguide.se

 

Comments

Kommentarer