Trevligt ismete efter gös!

Halloj! igår den blev det ett trevligt ismete för mig, Pär Lindberg (Sportfiskarna) samt Felix Rimfrost från Svenska Gäddklubben. Vi kom igång ganska sent, typ runt lunch fick vi i det första spöt pga dagis etc, och efter att allt borrnade var klart så började det nappa bra för oss. Flera korvar blev helt sönderbrända på grillen då vi fick springa mellan hålen på både gäddor och gösar som nappade friskt. Flera timmar senare kom det ett brutalt snöoväder in varvid fisket dog ut, men inte helt. Bäst fiske hade vi på 7-10 meters djup, utrustningen bestod av Yellowpilker ismetespön samt Shimano TR100 rullar laddade med Sufix nylonlina. Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul isfiske nu i mars före att isarna blir svaga, isarna är fortfarande grymt bra där jag fiskar..

Fiskehälsningar, Micke Puhakka 0708 722733 www.fishguide.se

Ovädret var på väg in när gösarna nappade friskt..

Comments

Kommentarer