Kul ismete, dubbelhugg på gös

Halloj! Här kommer en några dagar gammal fiskerapport då vi körde ett ismete efter gös. Vi började fisket runt en grynna som normalt är het, men nu högg det bara gäddor där. Tillslut valde vi att testa en annan fiskeplats där jag dragit en hel del gös tidigare, och med hjälp av GPS:en så hittade vi dit mycket enkelt. Nu hade vi inte mycket fisketid kvar, men genast efter att vi fått ut all fiskeutrustning så började det att nappa gösar för oss. Vi fick fina fiskar, och nästan samtidigt högg flera gösar, se bild. Bäst fiske hade vi på ca 8 meter fiskevatten, och jag kan förövrigt berätta att Normarks fina motorisborr funkade klockrent (som vanligt) trots brutala monsterisar. Spöna bestod av Yellowpilker spön samt Shimano TR 100 rullar..

Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver, allt ingår! Välkomna ombord i guidebåtarna – boka vinterns isfiske, & vårens/sommarens fisketurer här redan nu!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733   Hemsida: www.fishguide.se

Dubbelhugg på gös..

 

Comments

Kommentarer