Samma gös ladades 2ggr inom en timma

Halloj! Idag blev det ismete efter gös. Jag fiskade själv idag och hade en grymt trög förmidag, fram till 15 tiden hade jag inte ett pet, men sedan lossnade det! Jag fick med samtliga fiskar på film, likaså C&R:en – och en av gösarna drog jag 2 ggr inom en timma, se bilderna! Ännu ett bevis på att Catch & Release funkar bra!!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Yes, idag började jag fisket utanför en udde där det är lite djupare, men mörtarna dog eller blev mycket slöa pga syrebrist. en flytt längre bort på samma djup gav samma resultat, och på sena eftermidagen fick jag nog och gick till ett helt annat område där jag letade efter mer syrerikt vatten på grundare vatten. Och omgående börjde det att nappa gösar för mig, många napp blev det och mörtarna verkade må klart bättre här. Jag filmade samtliga napp, samt fotade några fiskar. En gös väckte mitt intresse extra mycket, och det var en gös på dryga 4 kg som jag fångade 2 ggr inom loppet av max en timma. är ganska ovanligt med återfångster (som jag vet) på gös, speciellt vintertid. Jag fick drillningen och återutsättningen med på film, även nappet då den högg en andra gång. Jag bytte keps för att kunna jämföra bilderna, och utan tvekan är det samma fisk (se ryggfenorna, samt stjärtfenan)! Isarna är (tyvärr) fortfarande brutala, så hojta till om ni vill testa på ett trevligt isfiske på gös eller gädda. Söndag är ett förslag då jag inte har nått inbokat, hojta till så fixar jag nått kul!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver, allt ingår! Välkomna ombord i guidebåtarna – boka vinterns isfiske, & vårens/sommarens fisketurer här redan nu!

Vi har förövrigt Sjöbefäl klass 7 (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten vilket är ett krav om man ska guida ute på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 (som är lägre) & högfartsbehörighet..

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida: www.fishguide.se

P.S. Efter fisket i min båt har ni även 15 % rabatt på all fiskeutrustning, flytoveraller/fiskekläder mm, samt även 10 % rabatt på all marin-elektronik i fiskebutiken: Sundbybergs Sportfiske Center…

 

Comments

Kommentarer