Trevligt pimpelfiske med sonen

Halloj! Nu är det ett tag sedan jag uppdaterade hemsidan, men här kommer en liten fiskerapport då jag hade sonen Wilmer, samt sambon Marianne med på isen. Vi hade en kort fiskedag, men hann ändå med lite pimpelfiske efter abborre. Wilmer drog abborre på löpande band (med lite hjälp), och hetast fiskade Bergmans fina vertikalpirk laddad med röd garnkrok. Jag har fina filmsnuttar, ska bara få ordning på klippandet så tänkte jag lägga upp det. Bäst fiske hade vi på mellan 5-7 meter fiskevatten där fisken stod bottennära..

Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver, allt ingår! Välkomna ombord i guidebåtarna – boka vinterns isfiske, & vårens/sommarens fisketurer här redan nu!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida: www.fishguide.se

Wilmer drog abborrar jättefint

 

Comments

Kommentarer