Gädda med Storm DoomBell

Gäddfisket verkar vara hett över hela Sverige just nu. Då passar det bra att presentera Storms nya serie gäddbeten DoomBell som finns i olika fyra modeller med olika karaktär, men en stor gemensam nämnare. De ger ifrån sig ett sanslöst högt ljud i vattnet tack vare stora rasselkulor. Tanken med DoomBell är att det alltid ska finnas en modell för varje fiskesituation. Alla beten i DoomBell går lika bra att fiska med haspelrulle som med multirulle.

 

DBS_488-DBSD490_Group-HERO

Shado

DoomBell Shad-O & Shad-O Deep. 13 cm och 35 gram. Betena fungerar lika bra till trollingen som till spinnfisket, är flytande och finns i 8 färger. Shad-O dyker till ca 2,5m och Shad-O Deep till ca 4m.

DBV_484_HERO

vibe

DoomBell Vib-E. Mycket mångsidigt bete som kan fiskas som en jigg, som en wobbler eller som trollingbete. Ger ifrån sig ett massivt ljud. Mäter 14 cm och väger 48g. Finns i 8 färger.

 

DBT_491_HERO

twitch

DoomBell T-Witch. Ett svävande bete som passar perfekt när fisken står på grunt vatten. Svävar vid vevstopp och ska fiskas hem med korta knyckar för att få bästa gången. Mäter 17 cm och väger 45 gram. Även T-Witch finns i 8 färger.

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide