Spänningen stiger !

IMG_0391

Kommande helg arrangeras SM i Internationellt mete i Växjösjön och Trummen i Växjö. Min son Oscar gör sitt första mästerskap medans jag skall försöka försvara förra årets guldmedalj, detta har hitills ingen klarat av och måste erkänna att uppgiften är svår.
Vid tävlingar i Internationellt mete lottas platserna, mäskning är tillåtet och sedan förvaras fisken levande under tävlingen i knutlösa ”keepnät” för att sedan släppas tillbaka efter invägning.
Jag har i år förmånen att prova Dynamite Baits blandningar som nu finns tillgängliga på den svenska marknaden och efter första anblicken så verkar kvaliten väldigt bra. Blandningarna finns anpassade för olika arter och metoder som mört, braxen, feeder, älv, kanal och specimen. Till detta tillkommer flera spännande flytande Liquids i olika dofter.
Kommer att återkomma med lite rader längre fram om detta när vi provar in action. Häng med under helgen med rapporter från Växjö.

Hae’t Gött !

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide