63 st gäddor (!) på 2 kunder!!

Halloj! Efterleksfisket är hett nu! Den senaste tidens guidningar har gett oss kanonfiske med samtliga turer med över 30 gäddor per fiskedag. En av dagarna hade jag 2 kunder i Quintrexbåten, och totalt landade vi grymma 63 st gäddor under denna fiskedagen! Grabbarnas förra rekord låg på 2-3 gäddor under en fiskedag, så ni kan förstå att dom var nöjda..
Det som helt klart dominerat har varit fyra beten: Rapala X Rap Subwalk 15 cm som är ett grymt bete – man får inte stressa med denna som har ett grymt häng i vattnet. Samt Rapala Glidning Rap 12 cm, denna har vi fiskat lite snabbare med, samt Blue Fox Lucius 26 gr skeddrag. Och även suveräna Storm Wild Eye Seeker shad jiggen som har varit grymt bra! 
Igår körde vi gös i hårdvinden och hade ett gösrally före lunch, och efter detta drog vi ett gäng gäddor på nämnda jigg och nämnda skeddrag före hemgången!

Känn er varmt välkomna ombord! :-)
Fiskehälsningar. Micke Puhakka
www.fishguide.se

image

Comments

Kommentarer