Dynamite Baits Silver X Bream

IMG_0515

Man förstår som metefreak direkt när man öppnar påsen att detta är en blandning som verkligen är avsedd för braxen, mäsket har en söt doft med större röda och gula partiklar av pastoncino som braxen bara älskar! Blandningen är relativt grovmalen och bindande så man kan tillsätta mycket beten som maggot, majskorn, mask, casters (förpuppade maggot) och mask. Vill man använda Bream som feedermäsk så häll i mindre med vatten som ger en mer aktiv blandning och spricker upp fortare.

IMG_0516<

Gav mig av till Ore Älv och tyckte efter några timmar med 16 stora braxar i mitt keepnät att jag inte behövde testa mera. Min erfarenhet säger att detta är ett kanonmäsk för braxen som vi kommer att höra mer av framledes !

Ore älv 2013 002

Hae’t Gött !

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide