Ger mig in i Vertikal-fisket !

Vertikal fisket har leverarat nått så otroligt mycket fisk för många denna säsongen och jag ger mig nu in i detta som helt nybörjare. Många vänner som fiskar vertikalt säger att man fastnar hårt för att ”prickskjuta” fisken, ska bli kul att se hur detta går =)

Första gången för mig blir nu på lördag i Gös-tävlingen i Mjörn, Fiskekort, beten mm är inhandlat och väntar nu bara på att dagen skall komma=) Fått massor med tips och råd och det ska bli fantastiskt kul att pröva på detta. Önska mitt lag ett riktigt SKETFISKE den dagen=)!!

Har ni fler tips mm på vertikal efter gös som funkat för er, Dela gärna med er här på kommentarer =)

Tror bestämt att jag kommer att fastna för detta fisket och vem vet det kanske är via det vertikala fisket som ger mig min 10+ gädda som nu i värmen lurar på djupet ;-) fingers crossed=)!!

 

top3

 

 

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide