Har storleken betydelse?

Det har den inte för mina arbetskollegor iallafall. Dessa herrar är mer vana att sitta och utveckla hemsidor, tänka script och CSS än att fiska. För den ena var det dessutom mer än 20 år sedan han höll i ett spö. Min andra kollega, han vågade knappt inte ta i fisken utan att rösten gick upp i lätt falsett. Det nappade riktigt bra men tyvärr så hittade jag förmodligen abborrarnas dagis. Men det gjorde inte så mycket för det var två mycket nöjda kollegor som drog abborrar på löpande band, den ena mindre än den andra. När en av mina kollegor fick liten gädda på kroken så infann sig en äkta fiskefrossa med tillhörande knädarr och dessutom tappade han nästan talförmågan.
Som sagt det är inte alltid som storleken har nån betydelse. Idag krävdes det inte mycket för att fiskelyckan ska bli fullständig. Jag tror inte att dröjer länge innan båda frågar om inte vi kan lägga nästa ”Avdelningskonferans” på sjön. Bästa betet var som vanligt mörka dubbelstjärtade jiggar och svarta Vibrax Bullet Fly spinnare

20130628-225942.jpgDagens minsta fisk

Comments

Kommentarer

Om Stefan Källström