Otroligt spännande fiske

Ibland behöver inte fiskarna vara stora för att fisket ska bli spännande och actionfyllt, det räcker att man under högsommarkvällar fiskar med ytgåenden vobbler kring grynnor och grunt vatten. Det är otroligt spännande att se ryggfenorna i ”plogen” med abborrar som frenetiskt jagar vobblern. Men något som garanterat får hjärtat att nästan stanna till är när en gädda flyger ur vattnet och attackerar vobbler bara ett par meter från båten. Till det här fisket använder jag oftast  7 cm stora Rapala Xrap-pop och Skitterpop
Om du inte testat det här fisket tidigare så prova det nästa gång du är ute och fiskar, men som alltid, va envis jag lovar det lönar sig.
popper
Klicka på Youtubeklippen så får du några tips på hur man gör.
Skitterpop


Xrap pop

Comments

Kommentarer

Om Stefan Källström