Fiska på rätt djup med X-Rap Countdown

XRCD05 RT HERO

Att hitta rätt djup för stunden kan vara svårt om man inte har ett ekolod. Därför har Rapala tagit fram nya X-Rap Countdown. Betet sjunker med ca 0,5 meter per sekund och håller sig sedan på samma djup ända in till båten eller strandkanten. Det gör att man snabbt och enkelt kan testa olika djup tills man hittar rätt. För att ta ett exempel: Kasta ut betet. Räkna till 4. Betet befinner sig nu på ca 2 meters djup. Fiska hem betet med lite oregelbundna knyckar. Om det inte hugger kan du i nästa kast testa att låta betet sjunka 6 sekunder för att fiska på 3 meters djup. Hugger fisken vet du hur djupt de står för tillfället och kan i nästa kast räkna till 6 igen och fiska på exakt samma djup som tidigare.

X-Rap Countdown finns i 2 storlekar, 5 & 7 cm och i 8 färger.

Countdown

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide