Gös-Tävling

Ställde upp i min första tävling i Lördags och det var även första gången jag vertikala och första gången jag fick gös=)

Det började väldigt bra då jag plockade upp första gösen en kvart efter starten =)  Det roliga var att jag bara skulle ”testa” spöt innan vi ens börjat leta efter fisken och inget lod igång, släppte ner jiggen och ”PANG” precis ovanför botten, helt otroligt hur tydligt allt kändes på detta fantastiska Yasei red spöt, kände minsta lilla- klockrent! =) Tillsammans fick vi 2 godkända resten var dock under godkänt.

Tävlingen hade gått betydligt mycket bättre för oss men TYVÄRR fick vi avbryta då gummibåten vi använde blev paff, och i 10 sek m blåst och spö regn ville vi inte riktigt riskera det och körde in mot hamnen igen, slutade dock inte sist utan på 11e plats! Bättre lycka nästa gång!

Måste ju ändå säga trots vädret och problemet med båten så var vertikalfisket efter gös nått av de=)t roligaste jag provat =)

Kommer garanterat fastna hårt för detta och längtar efter att komma ut och ”prickskjuta” igen !

 

SKETFISKE!

DSC01784DSC01782DSC01786998360_10200936712052219_1517319077_nDSC01792

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide