Ny het vobbler Scatter Rap!

Rapala Proguide Henrik Lindgren har senaste månaderna hårdtestat Rapalas nya Scatter Rap som kommer ut på den svenska marknaden 2014. Han har lyckas bra med testet och den har fungerat riktigt bra på gös, gädda abborre och även Vätterns rödingar har fattat tycke för Scatter Rap. Nu till hösten ska den även hårdtestas för Vänerns laxar. Den speciella skeden gör att den får en oregelbunden gång och rör sig även åt sidorna, ju fortare den fiskas desto mer oregelbundet rör sig Scatter Rap.
Eftersom att mitt laxfisket var totalt misslyckat förra veckan i Tana så kunde jag inte låta bli att sätta en Rapala Scatter Rap minnow bakom GoPro kameran för att det hur den rörde sig i det klara vattnet. Det finns tre sekvenser i filmen och i de första två fiskas vobblern ganska sakta, det tredje är i normal trollingfart runt 2 knop, då ser man bäst hur den rör sig även åt sidorna.

Se Youtubeklippet

Bildspel på några av fiskarna som Henrik fångat på Rapala Scatter Rap

Här är en kul reklamfilm från det stora landet i väst

Comments

Kommentarer

Om Stefan Källström