Fiske med DN.se, webb-tv

Halloj! Idag (den 16/7) hade jag en kortare fiskedag med Dagens Nyheter då vi filmade för DN.se (webb-Tv). Vi hade ont om tid, och skulle hinna med ”allt” samtidigt! Vi fick både gädda, gös och abborre i finvädret..
Gädda, gös & abborre fick vi..

Yes, idag (tidigare i sommar) hade jag en journalist från Dagens Nyheter på gäddfiske, gösfiske och abborrefiske efter önskemål. Vi började med gäddspinnfiske nära en udde, och då vi fångade dagens andra gädda så lyckades fotografen få med bl.a. hela kastet, själva hugget och mothugget, drillningen och återutsättningen – allt i ett och samma filmklipp vilket var kul (fisken på bild), dock har han klippt ner filmen pga. utrymmesskäl! Vädret var på tok för fint egentligen för gäddfiske, helt vindstilla och klarblå himmel, men fisk fick vi. Vi hade inte mycket tid att testa olika beten, men bombsäkra Blue Fox Lucius 26 gr levererade precis som vanligt! Vid jerkbaitfisket hade jag många bra hugg med Rapala Gliding Rap (ett superbete), men gäddorna ville inte riktigt bita ordentligt i finvädret, endast stötar och puttar. Gösen jiggade jag upp utanför en djupudde på ca 7 meter fiskevatten, och abborrarna jiggade jag upp på en grynna där det var ännu djupare vatten..

Länk till del 1 Webb-Tv: http://www.dn.se/webb-tv/nyheter/sa-fangar-du-gaddan-fiskeguidens-basta-tips/

Länk till del 2 Webb-Tv: http://www.dn.se/webb-tv/nyheter/sa-hojer-du-ditt-fiske-till-nasta-niva-experten-visar-sin-teknik/

Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver, allt ingår! Välkomna ombord i guidebåtarna – boka höstens fisketurer här redan nu!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733

Hemsida & Bokning: www.fishguide.se

———————————————————————–

Vi har förövrigt Sjöbefäl klass 7 (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten vilket är ett krav om man ska guida ute på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 (som är lägre) & högfartsbehörighet..

P.S. Efter fisket i min båt har ni även 15 % rabatt på all fiskeutrustning, flytoveraller/fiskekläder mm, samt även 10 % rabatt på all marin-elektronik i fiskebutiken: Sundbybergs Sportfiske Center…

Comments

Kommentarer