Kul fiske med Blue Fox Buzzer

Hej! Nyligen hade jag och familjen en skön dag vid en mindre insjö! Jag hade med en massa ytbeten av olika slag, och utan tvekan fiskade 20 gr Blue Fox Buzzer bäst, gäddorna hoppade och jagade Buzzern som tokar – betet har ett vass-skydd och kan fiskas överallt..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yes, idag blev det en jättefin dag för insjöfiske med familjen. Vädret var fint och med högtryck så brukar fisken ofta ta bra på ytbeten. Jag provade flera olika beten, och utan tvekan fiskade ett 20 gr Blue Fox Buzzer bäst då all fisk högg inne bland sjögräset, näckrosorna och inne bland glesvassen där de får skydd samt skugga – där det förövrigt annars skulle vara helt omöjligt att fiska med andra beten. Buzzern kan man kasta förbi näckrosorna etc, eller hur man vill, och vevas in med spötoppen uppåt för att hålla uppe betet vid ytan. Tafsen hamnar då oftast ovanför ytan, och man kan även testa att småknycka/jigga lite när betet fiskas in, vilket kan vara förföriskt för fisken! Jag hade många hugg, och flera av fiskarna hugg med ett högt hopp som följd – grymt kul även med mindre gäddor! Det finns förövrigt en skön film på Youtube där några duktiga killar drar en 12 kgs gädda (125 cm) via en likadan Blue Fox Buzzer som på bilden, så även riktiga gammelgäddor går igång på detta trevliga betet! Länk till stor Buzzergädda: http://www.youtube.com/watch?v=7gO6mMAvC_8. Vi fick förövrigt även fin abborre på Buzzern, så även dom randiga jägarna kan ibland gå igång på detta trevliga bete som jag rekommenderar varmt!

Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver, allt ingår! Välkomna ombord i guidebåtarna – boka höstens fisketurer här redan nu!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733

Hemsida & Bokning: www.fishguide.se

———————————————————————–

Vi har förövrigt Sjöbefäl klass 7 (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten vilket är ett krav om man ska guida ute på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 (som är lägre) & högfartsbehörighet..

Comments

Kommentarer