Orsa Match Open!

20130802-132843.jpg

Under kommande helg arrangerar min fiskeklubb FK Match, Orsa Match Open. En omtyckt tävling med många deltagare framförallt från Norge, det vi satsat på är framförallt är att det skall vara en bra tävling för hela ”familjen”. I år har vi dessutom en juniorklass där vi har medlemmar som hjälper de som behöver.
Jag och Oscar passade på att träna lite för att prova Dynamite Baits Silver X Roach, en blandning som är avsedd för mörtfiske. Blandningen är ganska grovmalen och har en stark doft av koriander som både mört och braxen attraheras av. Vårat korta träningspass under regn resulterade i en riktigt fin braxen för Oscar men framförallt en sutare på 1,4 kg för mig.
Sutarna är inplanterade för tre år sedan, då vägde dom 2-4 hg och med den viktökningen tyder på att dom verkligen trivs i Lillån.
Nu skall jag packa bilen inför morgondagen för att försöka försvara titeln från förra året.
Hae’t Gött !

20130802-135231.jpg

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide