Randiga riddare !

20130811-212720.jpg

I trakterna där E45 övergår från Dalarna till Härjedalen finns många sjöar som håller både stor abborre och gädda. Jag och Oscar valde idag en mindre skogsjö som faktiskt inte ens har ett namn, jag vet att det tidigare fångats väldigt stora abborrar i sjön men det som är så unikt är att det är de vackraste abborrar jag någonsin sett.
Dagens fiske bjöd inte på de största exemplaren i sjön, dock valde den största madamen som passerat kilosgränsen för länge sedan att kliva av innan bordning.
Att fiska med dropshot har verkligen förändrat mitt abborrfiske, metoden ger ännu mer då man byter ut sänket mot en jigg i änden.Själv kör jag med Trigger X jiggar som jag verkligen rekommenderar.
Så nästa gång ni åker inlandsvägen och passerar landskapsgränsen kliv ur bilen och gör ett kast.
Hae’t Gött !

20130811-215213.jpg

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide