Vinst med 3-1

Idag så testade jag att blanda gamla klassiska trollingbeten för Vätterns rödingar och sen lät jag en Rapala Scatter Rap Crank simma som en katt bland hermelinerna. Ett bete som jag själv inte först inte riktigt trodde på för just röding och sen att färgen var ”firetiger” en klassik gäddfärg gjorde inte saken mer tillförlitlig. Men jag gillar gången på den här vobblern för den går mycket oregelbundet så jag gav den chansen. Och det visade sig vara ett rätt val för rödingen och laxen gillade oxå gången på den här betet, tre av fyra fiskar högg på just den här vobblern. Det ska bli intressant nästa år när  Scatter Rap Crank kommer på den Svenska marknaden med ca 14 färger.

Crank

Se Youtubeklippet som visar gången på Scatter Rap Crank

Comments

Kommentarer

Om Stefan Källström