Bra fiske med Storm R.I.P Shad!

GRYMT TREVLIGA JIGGAR!

Hej! Måste bara säga att ”Nya” R.I.P Shad jiggen från Storm verkligen är supertrevlig! Jag har inte fiskat med betet tidigare (bara provkastat), men igår när vi hade första ”höstdagen” så fiskade den superbra i stormvindarna! Vi började fisket runt några öar, men den hårda vinden gjorde fisket omöjligt för oss, där vi ville nöta vid en djupbrant. En gädda lyckades vi dock peta upp på fiskeplatsen. Vi valde senare en ny taktik och började fiska i läkanterna istället, men halvsegt fiske hade vi även där, endast stötar och efterföljare..

På första kastet då jag hade bytt till en ”helt ny” (för mig) Storm R.I.P Shad jigg så small en gädda genast på, den lossnade dock efter en stunds drillande. Fisket totalvände i och med detta bytet av bete till Stormjiggen, och plötsligt började vi dra jättebra med gäddor! Verkligen hur kul som helst när man knäcker koden! Jiggen har en rasselkammare i kroppen (hörs jättebra), och färgerna sitter superbra fast, och är jättefina!  Jiggen finns i 6 tum  (16 cm) och i 8 tum (20 cm). och de väger 44 gr respektive 73 gram! Båda jiggstorlekarna gav bra med fisk förövrigt..

Jag provade olika jiggskallar under fiskedagen, men bäst fiskade en 25 grams VMC Barbarian Ball Head jiggskalle till Stormjiggen för min del denna dagen! Babarian Ball Head jiggkrokarna är förövrigt grymt trevliga då de krokar fisken mycket bra (är vassa), och ännu har ingen av dessa krokar rätats ut för mig i mitt sportfiske, jag har ofta även samma 25 grams jigghuvud till mitt pelagiska prickskytte på gös, där det ofta rätas krokar har jag upplevt, men inte med denna jättefina jiggskallen! Jag ser mycket fram emot att fiska mer med mina 25 grams VMC Barbarian Ball Head skallar, och mina nya Storm R.I.P Shad jiggar framöver.. :-)

Hare gött, känn er varmt välkomna ombord – allt ingår!! :-)

Fiskehälsningar, Micke Puhakka  Hemsida, www.fishguide.se

Comments

Kommentarer