Däckad !

20130902-104144.jpg
Är en bra beskrivning på både min psykiska och fysiska hälsa efter lag-SM i Norrköping, min älskade lilla son delade välvilligt av sin förkylning som bitit sig fast.
Fisket i Norrköping var milt sagt ojämnt men bra för de som hamnade rätt första dagen, ett bevis för det var en av mina lagmedlemar som fångade 2,8 kg men hade sektionsegraren som granne med vikten 20,7 kg trots att bägge fiskade med feeder på samma avstånd !
Nåväl vi mäktade med en åttonde plats av 25 lag trots enligt mig en dålig lottarm. Däremot fick vi med oss ett silver i juniorklassen då Oscar och Anna försvarade min klubb Fk Match färger, Grattis !

20130902-110100.jpg

Har fått nöjet att testa några nya blandningar från Dynamite Baits som går under namnet ”Frenzied Hempsed”. Som namnet antyder så består dessa av mycket hampa, en ingrediens som alltid lockar fisk och gör blandningen väldigt aktiv. Lånade ut några påsar till en klubbkamrat under helgen och fick rapport om nära 40 kg under ett pass i Ore Älv !
Nu måste jag prova själv, rapport kommer.
Hae’t Gött !

20130902-111449.jpg

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide