Nytt PB i gädda!

Haft en helt strålande kväll. Varit på en liten fisketräff med bland annat team Tre krokar och annat trevligt fiske folk, nytt vatten för mig ett par mil nerifrån där jag bor.

En ganska sen eftermiddag med bara 2,5 timmars fiske men 10 minuter in smäller det på som F*N ;-) Baam! Ett bamse hugg sen stod den still så man praktiskt taget fick dra den mot båten, det är riktigt tungt och mitt Heavy Pike spö stod som ett u när fisken började kämpa emot 2 meter ifrån båten och linan spinner. Hjärtat slog som bara den och jag kände att detta var rejäl fisk!!

Efter en stund fightande med fisken så får jag henne mot båten och in i gäddsäcken och mot land.

 

9,7 kg!!!!! NYTT PB!! Och jag är kvällens gladaste! Den va ja fan värd!

108 cm lång och tjock var denna fantastiska dam och jag ligger 3 hg under 10an vilket svir just nu då man bara vill ha mer men super glad för detta PB och kommer garanterat att fiska där igen ;-)

Sketfiske!

20130911_174358

 

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide