Ridå !

Alla som är aktiva i tävlingsfiske i någon form vet hur det känns att misslyckas ibland. Andra dagen på Dalakampen blev en mycket sorgsam tillställning för mig, att bli lottad längst upp i ett strömmande vatten är sällan bra och speciellt inte andra dagen, detta blev mitt öde denna dag.
Visserligen startade tävlingen ganska bra men efter en timme konstaterade jag att jag hamnat på åskådarplatsen, inte mycket att göra åt och denna gång var det min tur.
Bara att lyfta på hatten till den mycket duktiga Karl-Olov Wikström från Smedjebacken som med platssiffra fyra fick lyfta pokalen, själv slutade jag på sjätte plats totalt och knep sista priset.

20130930-094838.jpg
Fick under helgen positiv respons av flera som uppskattade Dynamite Baits olika blandningar vilket gläder mig. Nu är det bara att spotta i nävarna och ta nya tag inför Nordic Bagging Meeting i Söderhamn sista helgen i Oktober, en tävling som kan ge väldigt höga vikter om allt stämmer.
Fick höra att gäddmadamen i Ore Älv vaknat till rejält under helgen, dags att göra ett försök.
Hae’t Gött !

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide