12 fiskar på 3 timmar!!!

Vilken underbar fiskedag vi har haft idag, Gäddorna har dock jäklats med mig nått så in i bänken men 12 fiskar upp i båten fick vi alla 3 =)

Prövade en storm jigg som jag fått hem skickat som va grym och gäddorna plockades upp med kort varsel mellan varandra.

Efter en stund så får jag ett MEGA hugg precis på utan och en vacker dam på 7,5 kg får se insidan av båten men efter vägning fick hon ett rejält damp och gjorde ett friande skutt ur båten så någon poserings bild eller bli mätt ville hon inte vara med på men hon va nog precis runt metern. Fick en bild precis när hon kom upp iaf.

Bitter som attan att hon smet men det va bara att fortsätta fiska.

5 fiskar senare och en otroligt pigg 3,5kilos så får jag ett nytt mega hugg, större än innan, tung som satan att det verkligen känns i armen upp kommer en ny vacker dam som vi på ögonmått i vattnet uppskattar henne till runt 8,5 en bit över metern, när hon närmar sig båten så sticker hon under båten, kommer upp mot ytan igen och total vänder åt andra hållet under igen och linan smätter av!

Allt blir tyst….

Den känslan går ej att beskriva, en liten bit i mig dog och jag ljuger inte när ja skriver att de kom en tår……….

men men man får se det positiva i det att jiggen var awsome och drog sjukt mkt fisk och jag har haft på 2 fina över metern på ett par timmar (nått ja måste intala mig så ja inte blir ledsen igen) hahahah =)

Lite bilder från idag:

20131006_17352420131006_17483520131006_17484720131006_164238

 

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide