Grymt bra abborrefiske i höst!

Nöjd kund med personbästa..

Hej! I höst har abborrefisket varit grymt bra i skärgården, och medelvikten har dessutom ökat markant sedan förra årets kanonfiske! Vi har jiggat med mina helt underbara 6 fot Speedmaster Jigging/Jerk 7-28 gr spön laddade med lätta Shimano haspelrullar. Imorgon ska vi köra abborre igen, och då med sikte på den grövre abborren i ett område med färre men större abborrar. Vi räknar inte med mängdfiske imorgon för kunderna, men en riktig kluns ska vi sikta på! Hoppas bara att vindarna inte sabbar fisket nu! Fiskerapporter kommer, jag ligger tyvärr efter som tusan med dessa…

Ps. Vi kommer utöver jiggfisket även fiska med ett lätt haspelspö laddat med levande småmört/björkna, ska bli spännande!

Ha en bra dag, och skitfiske ni som ska ut.. :-)

Fiskehälsningar, Mr Mike  –  www.fishguide.se

Comments

Kommentarer