Storabborre landad & kul fiske!

Kilot - Kopia
Hej! Igår fiskade vi abborre, och bra gick det! Vi valde ett område med färre fiskar, men större och starkare sådana. Fisket var som väntat inte galet, men vi fick abborrar på nästan varje hotspott som vi besökte. Målet var stora abborrar, och så blev det även med en kilosfisk i topp (se bild)! Behöver jag berätta att det blev med råge ett nytt personbästa för kunden!? Vi fiskade med Shimanos fantastiskt fina spöserie Shimano ”Speedmaster” som är väldigt trevliga och sköna spön – vilket även flera av kunderna påpekade! Abborren hittade vi på ca 6-8 meters djup, och all fisk tog vi långt ut från land ute på fjärdarna, trots fina djupbranter nära land! Vi blandade även ganska mycket med jiggarna, men på förmidagen fiskade naturella jiggar bäst (silver/svart & Silver/blå), och på eftermiddagen starkare färger som fluoriderande gul/grön. Vädret var grymt (vindstilla) bortsett från regnet på morgonen. Mer fiske är på gång (gäddfiske), vi hörs! :-)

Ps. Jag ligger efter med ganska många fiskerapporter på min egen hemsida (www.fishguide.se) men det är på gång…

Fiskehälsningar, Micke ”Mike Pike” Puhakka  – Tel: 0708 722733  –  Hemsida: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer