Summering !

20131030-110046.jpg
Helgens tävling Nordic Bagging Meeting slutade med prisplats bägge dagarna, några fiskar till så hade guldet glimrat. Verkar som jag var lite trögstartad jämfört med mina grannar för att sedan fiska upp mig rejält på slutet, varför vet jag inte.

Denna säsong har det varit lite stolpe ut med täta vikter och tappade fiskar. Ska egentligen inte klaga då jag erhållit pris på många tävlingar men den absoluta topplaceringen har uteblivit.

Nu är det inte bara otur, träningsdosen blir naturligtvis mindre när man har småbarn. Att sedan min äldste son Oscar blivit intresserad och hänger på bidrar också till det egna resultatet, naturligtvis är det med en enorm glädje jag ser hans utveckling som gav en silvermedalj på individuella SM samt silver i lag och andra bra placeringar.

Just att öka intresset för mete/fiske med barn ligger mig varmt om hjärtat, där har vi några spännande planer till kommande säsong inom tävlingsfisket. Jag har redan nu bjudit ut mig som coach under några arrangemang för att hjälpa juniorer, mycket roligt att se barns glädje när dom lyckas fånga en fisk.

Har också denna säsong provat och studerat många av Dynamite Baits blandningar vilket tar sin tid. Dessa är av hög kvalitet och passar vårat fiske perfekt, helt övertygad om att vi kommer få höra mer om Dynamite Baits till nästa säsong. Har även skrivit en liten beskrivning om alla sorter som kommer att finnas hos återförsäljare.

Som vädret ser ut nu så hinner man kanske med något mete eller gäddpass till. Sedan vill jag ha IS !
Hae’t Gött !

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide