Hålligång !

20131101-145700.jpg
Temperaturen steg till sju grader och solen värmde gott när jag satte mig i harmoni vid Oreälvens strand idag. Trodde att det kanske skulle vara lite sent på säsongen men ack så fel jag hade !

Blandade en påse Dynamite Baits Silver X Feeder och lade i lite mask, maggot och en näve majskorn som är smaksatta med scopex (kola), finns att köpa på burk från Dynamite Baits. Fiskade enbart bottenmete med feeder för att ha bästa precision då jag inte räknade med några större mängder med fisk. På kroken agnade jag med en mask, ett majskorn och toppade med två röda maggots.

Efter en timme när jag kastat på samma plats böjde sig toppen och första Iden var krokad. Efter denna fisk hade jag napp på varje kast och slutade efter jag fångat min 30:e fisk. Den enda art jag fick var Id och det är egentligen inte så konstigt då den fortfarande är aktiv när vattentemperaturen sjunker.

Sitt inte och lata er i soffan under helgen, det finns fortfarande nappvilliga fiskar därute som väntar på er!

20131101-151420.jpg
Trevlig helg o Hae’t Gött !

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide