Rapala Proguide rekryterar havsfiskeexpert

Rapala Proguide Ralph Bengtsson

Ralph Bengtsson är den senaste rekryteringen till Rapala Proguide. Med enorm erfarenhet av havsfisket längs den norska kusten kommer Bengtsson att hjälpa svenska sportfiskare som söker sig till havet i jakten på drömfisken.

Från och med november ansluter Ralph Bengtsson till Rapala Proguide. Bengtsson är en välkänd profil bland svenska havsfiskare och de senaste åren har han bott och arbetat på ön Söröya utanför Nordnorges kust, både som fiskeguide och som ägare till den lokala fiskecampen. Söröya är ett havsfiskeeldorado med årliga rapporter om torskar över 30 kilo och hälleflundrafiske i världsklass.

– Ralph har en otrolig kunskap om havsfisket, säger Jesper Norell, divisionschef för sportfiske på Normark. Han lever intill ett av de bästa fiskevattnen i världen, fiskar nästan dagligen och kan erbjuda svenska sportfiskare ovärderliga tips för ett lyckat havsfiske, fortsätter Norell entusiastiskt.

Bengtsson kommer att blogga på Rapala Proguides hemsida, Facebook och Twitter om hur han tänker när han planerar sina fiskedagar, vilken utrustning han använder och dela med sig av sin kunskap.

– Det känns fantastiskt roligt att bli en del av Rapala Proguide-teamet, berättar Bengtsson. Jag brinner verkligen för havsfisket och hoppas kunna hjälpa svenska sportfiskare att fånga drömfisken, fortsätter han.

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide