Fina gäddor, kul årets sista fiske!

Nille med fin gädda... www.fishguide.se

Hej! Idag hade vi årets sista fiskedag, och bra gick det! Vi drog ett gäng gäddor via spinnfiske, och överlägset fiskade stora Storm Seeker Shad hyfsat nära land! Dom flesta över 5 kg, 112 cm som längst..

Idag hade vi årets sista fisketur, och ganska bra gick det! Vi drog ett gäng gäddor, och endast en enda gädda vägde under fem kg, resten var fina fiskar. Största gäddan drog Nille Wedlund med en fin (”smal”) fisk på klart dryga åtta kg (112 cm), och jag själv hamnade strax under Nilles toppfisk. Vi hade klart flest hugg via Storm Seeker Shad i färgen blå/silver med gul buk. Vi missade inte många gäddor under fiskedagen, men en gädda tror vi att den var i samma klass som de största fiskarna som vi landade. Vi fiskade hyfsat djupt idag bland betesfisken, och bäst hade vi på ca 4-5 meters kurvan, men även ända ner till ca 10 meter djupt vatten gav gädda då vi blyade tafsen med 8 gram bly. Vi hade även ett gäddmete ute, men spinnfisket var överlägset bäst då vi endast landade en enda gädda via småbraxen som vi metade med. Den första januari blir det ett nytt fiske för undertecknad hoppas jag, men då ska vi dock fiska grundare är det tänkt. Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver, allt ingår! Välkomna ombord i guidebåtarna – boka vinterns och vårens fisketurer här redan nu!

Ps. Det är isfritt nästan överallt där jag guidar, så vill ni passa på att jaga större höst/vintergädda nu inom en mycket snar framtid via spinnfiske/flötestrolling så finns möjligheten! Detta gäller min Quintrexbåt nu ett litet tag till, då trailern till stora båten måste kontrollbesiktas först..

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/bokning: www.fishguide.se

 

Comments

Kommentarer