Is är bäst !

20131229-230624.jpg

Det har varit en hektiskt Julhelg här med massor av det jag älskar mest av allt när det gäller fiske, nämligen ISfiske !
Tyvärr har dock inte alla den stora förmånen att bedriva detta då vintern inte är på plats som den ska vara. Har hunnit med två tävlingar och med en första och andraplats känns det som att man är lite på gång då ”försäsongen” varit lite svår.
Dagens utmaning var den sista deltävlingen i Härje-Dala-Hälsinge Cupen. Placerade mig som två idag och det gav mig en tredjeplats totalt med många duktiga tävlande. Fiskade under dagen med vertikalpirk och under använde jag en trekrok färgad med blått och silver. Fångade väldigt fina abborrar.
Återkommer snart med lite tips om vilka kläder man kan använda för att njuta av en härlig dag på isen, oavsett om man är aktiv fiskare som jag eller bara vill ha en härlig dag utan att frysa.

20131229-233616.jpg

Hae’t Gött !

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide