En underbar vecka i fjällen

Ett underbart fjällfiske är till ända, härliga dagar med bara ett fåtal minusgrader var verkligen en bra start på det nya fiskeåret. Jag spenderade veckan i Ljungdalsfjällen med familjen och det var verkligen något som jag längtat efter. Fisket var helt magiskt och när jag summerar mina 6 fiskedagar så ser jag tillbaka på otroligt fina fjällrödingar. Fisket började redan första dagen på kalfjället vid foten av det magnifika Helagsmassivet och redan efter 30 sekunders fiske satt första rödingen, en grann fisk på 45 cm sju till följde i rask takt och då började jag ana att detta skulle bli ett fiske utöver det vanliga i fjällen. De flesta var runt 45 cm men även några större av de 7 fiskar jag tog med mej hem så vägde jag den största och den vägde hela 1128g. Isen var till skillnad från stora delar av Sverige mycket tjock runt 80 cm och min nya skruvdragare gjorde ett bra jobb på Mora Nova 160 mm då det blev ca 40 hål per dag. Helags och predikstolen

Stor-fjallroding

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide