Vätternpremiär 2014

God fortsättning alla fiskevänner!

Idag invigde jag 2014 med en trollingtur på Vättern med min fiskebroder Jonas Svensson från Hammar. Fisket var riktigt kul med många huggvilliga fiskar, framför allt så var det rödingen som var i stöten och vi fick ett gäng rödingar som var i storlek 55-60 cm där alla utom en fick simma tillbaka. Eftersom de precis avslutat sina lekbestyr så var de smala som slipsar och någon var fortfarande tomtefärgad. Vi fick även ett par fina öringar på 55 cm men även dessa lät vi simma tillbaka och när mörkret föll så avlslutade vi första dagen 2014 med en lax på 70 cm. Bästa betena idag var löja, 6 cm X-rap (färg Muddler) och  7 cm Rapala Orginal floater (färg Gold Alburnus)
//Stefan Källström

SK5D8728 SK5D8754 SK5D8790

Comments

Kommentarer

Om Stefan Källström