Fiskeguidning för fiskevården!

Guidning för fiskevårdenSportfiskarna citat:  Fiskeguiden Mikael Puhakka donerar en dags fiskeupplevelser till förmån för fiskevården. Den som lägger högsta budet på auktionen vinner fiskedagen. Men den största vinnaren blir livet under ytan, hela summan (100%) kommer nämligen att användas till fiskevård i Sportfiskarnas Rovfiskprojekt.

– Jag tog det här initiativet eftersom jag vill göra en insats för fiskbestånden, och ge något tillbaks till fiskevattnen. Jag hoppas det blir ett riktigt högt bud som vinner och mycket pengar till fiskevården, säger Mikael Puhakka.

Höga bud Den som lägger det vinnande budet får en hel dags guidat fiske med Mikael. Självklart kan man ta med sig kollegor, vänner eller kunder på turen. Upp till fyra fiskande gäster får plats i båten. All utrustning och kunskap som behövs står Mikael för och det blir också lunch ute på sjön. – Jag tycker att det är ett perfekt tillfälle för ett företag som vill göra en insats för livet under ytan och samtidigt få en upplevelse att bjuda några kunder eller medarbetare på. Så kom igen och bjud mycket generöst nu, alla företagsledare, uppmanar Mikael.

Oavkortat till fiskevård Auktionen är öppen för alla som vill lägga ett bud. Hela summan går oavkortat till fiskevård inom Sportfiskarnas Rovfiskprojekt. Pengarna kommer att användas till material och entreprenadkostnader, inte till administration eller löner. – Vad vi kan göra för pengarna beror naturligtvis på hur höga bud det kommer, men ju mer pengar desto större insatser. Det vi jobbar med är till exempel insatser som att restaurera våtmarker, så kallade ”gäddfabriker” och att ta bort vandringshinder, säger Joel Norlin från Sportfiskarna.

Auktionen pågår till 31 mars. Läs mer på www.sportfiskarna.se/auktion

Ytterligare information Om guiden och guidade fisketuren: Mikael Puhakka: micke@fishguide.se 0708-722 733, www.fishguide.se

Om Sportfiskarna och Rovfiskprojektet: Joel Norlin: joel@sportfiskarna.se, 070-335 27 00, www.sportfiskarna.se/rovfisk

Comments

Kommentarer