Härligt rödingsfiske

Sik rödingEfter sikfisket så blev det ett rejält pass efter röding på ett annat vatten men trots det så var den första fisken för dagen en sik men det blev även den enda siken på det stället. Kort efter den siken så fick min kompis ett par snabba rödingar och även jag ett par. Vid lunch så drog det i en bättre röding på hans spö och efter en rejäl drillning så låg det en bättre fisk i vågnätet. Rödingen var på 2.5kg och när jag skulle fota den så fick jag varken igång kameran eller någon av de 2 mobiler som var med på isen så det blev ingen bild. Kollade på termometern som ”bara” visade -18 men det var tydligen fullt tillräckligt för att ladda ur alla batterier. Om man tittar noga på bilden så kan man se kroken i käksidan men inte Sufix Invisiline Castable Fluorocarbon linan

 

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide