Havsfiskeabstinens

021I höstas var det ett antal kraftiga stormar här på Söröya och den sista ställde till så illa att vår landgång ner till flytbryggorna passade på att pensionera sig vilket har skapat en oreda i mitt annars ganska inrutade fiske. Jag menar jag har 1 min. till båten sedan ytterligare ca . 1 min till enormt bra plattfiskemete som jag tycker är oerhört rogivande. Men ”pensionären” har alltså ställt till det så jag får omprioritera en del , bryggan först sedan allt det roliga och nu börjar det roliga närma sig med stormsteg. Man skall ju inte snacka om vad yrkesfiskarna får , men det är en bra indikation på att det blir inte sämre för dom i år. Och det innebär att vi får ta del av allt det roliga som finns under ytan  . Just ikväll så har jag plockat fram lite grejor som jag skall använda nästa gång jag skall ut och det är mina slit vargar som måste ha gått hur långt som helst det är Shimanos TEKOTA 500 och 600 för mig har dom betytt oerhört mycket i havsfiskesammanhang , jag har även valt att använda ett Antares BX BRAID BOATS 762030 ett härligt spö att fiska med,  Och jämte detta så tar jag med mig en TROTJÄNARE  mitt gamla härliga SHIMANO DIAFLASH boat 1220 som ni märker av spövalet så är det lite mete jag skall ut på så fort chansen ges. Sedan har jag införskaffat en Garmin virb Elite filmkamera som jag tänker montera på båten , det kan bli spektakulärt .När allt är checkat och klart då blir det årets första SKREIFISKE för min del.Mer om detta senare.

Comments

Kommentarer

Om Ralph Bengtsson