Många gäddor, gös & riktad pimpelgädda!

Fiskeguide Fiskeguidning www.fishguide.se

Fiskeguide Fiskeguidning www.fishguide.seHej! Idag for jag ut solo efter att ha lämnat sonen på dagis, och riktigt bra med gädda blev det (ett 4-hugg som mest ett tag). Även gösen bet, samt en gädda som jag inriktat pimplade upp – grymt sköna hugg via Stormjiggen!

Yes, idag kom jag igång hyfsat sent då jag lämnade sonen på dagis före fisket. Även en hel del bök att strula mig igenom skogen tog tid, men det var det värt! Jag hann bara få i mörtarna så small det genast på gädda efter gädda efter gädda, dock var det gös jag hade som mål för dagen. Jag fick inte en lugn stund alls under dagen, och ett tag högg det 4 gäddor samtidigt, jag hade ganska körigt då –  men ingen hann svälja som tur var (allt C&R)! Mot slutet av dagen passade jag på att pimpla en stund med inriktning på gädda, och visst small det på en gädda på mitt favoritbete (även vintertid), en Storm Seeker Shad jigg! Gäddan var inte stor, men hugget 2-3 meter ner var grymt skönt! Jag brukar varje vinter ta fram mina grövre pimplegrejor (ismetespö med haspelrulle) och jaga gäddan, det är sällan jag bommar via Stormjiggen! Gäddorna var verkligen på hugget, så pass att jag totalt tappade räkningen! Bilderna blev inte så bra, men dom fick duga med tanke på att jag var solo! Det blev till slut även en gös landad för mig vilket var kul! Mer fiske imorgon igen, jag ska bla prova att pimpla med en Storm Doom Bell Vib-E (vilket är en ny ”pimpelwobbler” för mig vintertid) – fiskerapport kommer. Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vinterns och vårens fisketurer här redan nu, allt ingår!

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörigheten!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733

Hemsida & bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer