Nyheter från Storm!

Storms DoomBell är en serie av beten som är byggda för att tåla tuffa tag med gäddor och muskies, med stora rasselkulor som ger ifrån sig extremt mycket ljud i vattnet. 2014 presenterar Storm två nyheter, Deep Sweep-R och Shad-O Shallow.
DBSS_486_HERO

 

DBDSR_486_HERO

Flytande Deep Sweep-R har en mycket kraftigt sparkande gång tack vare sin bananformade kropp och dyker snabbt ned på djupet. Wobblern rör sig effektivt redan vid de lägsta hastigheterna men kan också fiskas snabbt. Deep Sweep´r är13 cm, väger 35g och finns i 10 färger

Shad-O Shallow är designad för att fiskas på grunt vatten och håller sig precis under ytan. Wobblern flyter och rör sig från sida till sida när man knycker med spöet. Även DoomBell Shad-O Shallow har stora rasselkulor som hörs lång väg. Wobblern rör sig med en yvig gång i alla hastigheter. DoomBell Shad-O Shallow mäter 13 cm, väger 30g och finns i 10 färger.

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide